Pedagog
Presentation

Jag har arbetat som klarinett-och saxofonlärare på olika musik/kulturskolor runtom i landet och de senaste 20 åren i Sunne Kulturskola. Det är ett fantastiskt jobb! Mycket har ändrats sedan jag började - hela samhällsutvecklingen och det snabbt växande IT- och mediesamhället har förändrat barn och föräldrarnas syn på kultur och attityd när det gäller att lära sig t.ex. att spela. Både till det bättre och till det sämre, men det är också en utmaning. Jag tycker det är fantastiskt att få möta och både lära och läras av dessa fantastiska barn och ungdomar, och se dem växa både som individer och som musiker! För mig har min verksamhet som musiker aldrig varit någon motsättning till min roll som lärare, utan båda har berikat varandra!

Sidan är under uppbyggnad än så länge, men jag har tänkt att här dela med mig av mina erfarenheter - både till mina nuvarande elever, andra musikstuderande och andra lärare

Mer tankar om pedagogik

Jag tycker det är otroligt intressant att utbyta tankar om pedagogik och metodik och här tänker jag redogöra för mina ideér, men vill gärna också få respons från mina saxofon- och klarinettlärarkolleger runtom i landet.

Maila!

 

Klarinett-undervisning tips & länkar

Saxofon-undervisning tips & länkar

Privat-elever

Jag tar gärna emot privatelever i saxofon och klarinett, både på nybörjarnivå, barn och vuxna, men även på högre nivå, t ex musikhögskolestuderande och andra som vill utveckla sitt spel. eller vill ha hjälp med vissa tekniska detaljer. Jag hjälper gärna saxofonister som vill lära sig behärska sopransaxofonen.

Maila!

 

Copyright: Music, Video, Pictures - Mediamusik/Johnny Hedlund. Email: kontakta@johnnyhedlund.se