Konsertprogram Förslag till olika konsertprogram. Kan skräddarsys efter behov.

"Naturmusik, Människomusik, Himlamusik"

Ett av de program som jag gör tillsammans med pianisten Per Östlund. Vi bjuder på en omväxlande meny av folkmusik, jazzballader och klassisk musik, framfört på sälgflöjt, sopransax, klarinett, piano, orgel, synth. Programmet är tänkt att framföras i kyrkor, men passar även i konsertsalar m.m.

Repertoarexempel;

Den signade dag, Sälgpipelåt, Debussy-Reflets dans l ´eau, Debussy-Syrinx, Piazzolla-Café 1930, tema från Schindlers list, Prokofiev-Flöjtsonata m.m.

Musiken ni hör, är en mix från en Konsert i V:a Ämterviks Kyrka, september 2011, ca 6 min

 • j1
  • Johnny Hedlund
  • Klarinettist och saxofonist. Född i Hammarö. Utbildad på Musikhögskolan Ingesund och därefter privata studier för K.I.Stevensson, O.Schill, A. Paulsson m.fl. Är verksam som musiklärare och frilansmusiker, bl a i Värmlands Sinfonietta. Anlitad som saxofonsolist med Musica Vitae, Malmö Kammarorkester m.fl

   

  läs mer här

   

  • Per Östlund
  • Pianist. Född i Linköping. Pianopedagogexamen och solistdiplom från Musikaliska akademin, belönades dessutom med belöningsjetong och Musikhögskolans största stipendium. Är verksam som konsertpianist och ackompanjatör, både i Sverige och utomlands. Har bl.a. varit solist med Bergslagens sinfonietta, Norrköping symfoniker, Värmlands sinfonietta m.fl och medverkat i radio- och skivinspelningar samt TV. Har i många år också varit verksam som pianopedagog vid Geijerskolan i Ransäter.
Kommentarer:

"En konsert som genomförs med stor musikalitet rakt igenom de olika stilarna och med överraskande effekter.Titeln speglar verkligen innehållet"

Eva Adolfsson, Kantor i Sunne Kyrkliga samfällighet

Copyright: Music, Video, Pictures - Mediamusik/Johnny Hedlund. Email: kontakta@johnnyhedlund.se